Internet en interactieve TV 336x280
Internet en interactieve TV 336x280
  / /

Specials

 • Sep 09 2019

  Geschorste rechter New York bekent diefstal slipjes buurvrouw (23)

  De New Yorkse rechter Robert Cicale (50) heeft voor de rechtbank in New York bekend diverse malen te hebben ingebroken in het huis van de buren. De inmiddels geschorste rechter uit stadsdeel Long Island ging daar aan de haal met het ondergoed van de buurvrouw.

 • Sep 09 2019

  Eekhoornfoto van visboer Dick vliegt de wereld over: ‘Bedolven onder de berichtjes’

  De Noordwijkse visboer en hobbyfotograaf Dick van Duijn (34) wordt bedolven onder de aandacht nu een foto van hem, met daarop een eekhoorn die aan een bloem ruikt, de hele wereld over gaat. Fox News, NY Post, Daily Mail, NBC en vele andere internationale media plaatsten de foto al. Daarnaast vliegt het plaatje ook nog eens over de digitale toonbank. De nuchtere Dick ‘kan alle aandacht en nieuwe volgens bijna niet meer bijhouden’.


  Internet en interactieve TV 336x280
 • Sep 09 2019

  Experts waarschuwen voor spotgoedkoop alternatief lipfillers: ‘Plak nooit je bovenlip vast met superlijm’

  Het gebruik van fillers om de boven- en onderlip op kunstmatige wijze wat voller te maken, lijkt een niet te stoppen trend. Maar de hoge kosten van de behandeling weerhouden menigeen van zo’n cosmetische behandeling. Jongeren hebben nu een spotgoedkoop alternatief gevonden: het vastplakken van de bovenlip onder de neus met een streepje superlijm. Instructiefilmpjes gaan momenteel viraal op sociale media.

 • Sep 09 2019

  Vrouw slikt verlovingsring in tijdens nachtmerrie: ‘Ik werd wakker met een lege vinger’

  Een 29-jarige Amerikaanse vrouw die tijdens een angstaanjagende nachtmerrie droomde dat ze in een hogesnelheidstrein op advies van haar aanstaande haar verlovingsring moest inslikken om het sieraad te verstoppen voor overvallers, blijkt het juweel daadwerkelijk al slapende in haar mond te hebben gestopt. Toen Jenna Evans uit San Diego (Californië) wakker werd, ontdekte ze tot haar ontsteltenis een lege vinger.

 • Sep 09 2019

  Vrouw verdient jaarlijks ruim 72.000 euro door alleen haar tong uit te steken

  Een 21-jarige vrouw uit West Palm Beach in de Amerikaanse staat Florida verdient jaarlijks gemiddeld 80.000 dollar (circa 72.000 euro) door alleen maar haar extreme, bijna 16,5 centimeter lange tong uit te steken. Mikayla Saravia zet haar ‘lap’ in om in reclamespotjes en advertenties etenswaren als ijsjes aan te prijzen.

 • Sep 09 2019

  Oeroud skelettenpaar dat ‘hand in hand’ werd gevonden blijkt mannenduo

  Twee skeletten die in 2009 ‘hand in hand’ werden gevonden in de Italiaanse plaats Modena, blijken van twee mannen te zijn. Dat meldt Sky News.

 • Sep 09 2019

  ‘Massief gouden wc gestolen in Engeland’

  Een van de bekendste achttiende-eeuwse paleizen van Groot-Brittannië, Blenheim Palace, is na een inbraak vannacht vanwege een politieonderzoek voor het publiek gesloten. Onderdeel van de buit van de inbrekers was volgens lokale media een gouden toilet uit 2016, een satirisch kunstwerk van de Italiaan Maurizio Cattelan.


  Internet en interactieve TV 336x280
 • Sep 09 2019

  Moeder valt flauw als ‘gecremeerde’ zoon springlevend voor haar deur staat

  Russische media raken niet uitgepraat over een schokkende zaak die niet zou misstaan in het oeuvre van horrorauteur Stephen King. De 62-jarige Antonina Mikhailovna uit de havenplaats Kronstadt identificeerde in een lijkenhuis het stoffelijk overschot van haar al weken vermiste zoon Konstantin (43). Vier maanden na zijn crematie stond de ex-soldaat echter springlevend voor haar deur. ,,Ik heb me vergist. De dode in het mortuarium leek als twee druppels water op mijn Konstantin.”

 • Sep 09 2019

  Drie Duitse bergbeklimmers in één dag verongelukt in Oostenrijk

  Drie afzonderlijke ongelukken in de Oostenrijkse Alpen, gisteren, hebben evenzovele dodelijke slachtoffers geëist. Het gaat volgens de autoriteiten om mannelijke bergbeklimmers van 50 en 60 jaar uit Duitsland. Slecht weer bemoeilijkte de reddingsacties.

 • Sep 09 2019

  Telefoonnummers van ruim 400 miljoen Facebookgebruikers gelekt

  Een verouderde database met daarop de telefoonnummers van mogelijk honderden miljoenen Facebookgebruikers heeft enige tijd onbeschermd online gestaan. Veel van deze telefoonnummers zijn nog steeds in gebruik.

 • Sep 09 2019

  Werknemer hoeft van arts 14 dagen niet te werken vanwege zijn zieke hond

  Een Vlaamse werkgever verslikte zich bijna in zijn koffie toen hij een doktersbriefje onder ogen kreeg met de tekst ‘14 dagen afwezig wegens ziekte hond.’ Mag dat wel?

 • Sep 09 2019

  Baas verantwoordelijk voor dood werknemer die stierf na overspelseks tijdens zakentrip

  Het Franse spoorwegbouwbedrijf TSO moet een fikse schadevergoeding betalen aan de nabestaanden van een werknemer die in 2013 tijdens een zakentrip aan een hartaanval overleed nadat de getrouwde man in zijn hotel seks had gehad met een vrouwelijke date. Volgens een Franse rechter werd de man het slachtoffer van een bedrijfsongeval en is zijn baas verantwoordelijk voor de financiële schade die zijn gezin na zijn dood heeft geleden.


  Internet en interactieve TV 336x280
 • Sep 09 2019

  Is het monster van Loch Ness dan toch echt? Wetenschappers geven enige plausibele verklaring

  Duizenden mensen zeggen ooit het monster van Loch Ness te hebben gezien. Maar wat zit er toch achter deze hardnekkige mythe? Onderzoekers hebben eindelijk een wetenschappelijke verklaring.

 • Sep 09 2019

  Mexicaanse ‘gruwelput’: resten van zeker 44 mensen gevonden in 119 tassen

  In Mexico hebben forensisch onderzoekers vastgesteld dat de menselijke resten die eerder deze maand gevonden werden in een massagraf van zeker 44 verschillende personen zijn. Op de plek in het west-Mexicaanse Jalisco lagen de resten in 119 tassen begraven.

 • Sep 09 2019

  Mythe Loch Ness ontrafeld, wetenschappers geven enige plausibele verklaring

  Duizenden mensen zeggen ooit het monster van Loch Ness te hebben gezien. Maar wat zit er toch achter deze hardnekkige mythe? Onderzoekers hebben eindelijk een wetenschappelijke verklaring.

 • Sep 09 2019

  Wereldrecord bij onze grens! 1.326 Ford Mustangs vormen langste parade ooit

  Exact 1.326 Ford Mustangs hebben vandaag op de Ford-testbaan in het Belgische Lommel, vlak over de Nederlandse grens, een nieuw wereldrecord gevestigd voor de langste Mustang-parade. Het vorige record werd in 2017 neergezet in het Mexicaanse Toluca met 960 wagens.

 • Sep 09 2019

  ‘Brians laatste avontuur’: fles met as van overleden Texaan duikt op in Florida

  ,,Ik werd door emoties overmand’’, zegt politieagent Paula Pendleton uit Walton County, Florida, nadat ze de briefjes las die in een aangespoelde fles zaten. De fles met daarin de as van Brian Mullins uit Texas werd vorige week gevonden op het strand van Miramar Beach. Zijn familie gaf Brian liefdevolle woorden mee op zijn laatste avontuur. ,,Ik zat in mijn dienstauto en heb gehuild als een klein kind.’’


  Internet en interactieve TV 336x280
 • Sep 09 2019

  Drie waaghalzen springen van rijdende metro Wenen in de Donau

  In Oostenrijk zijn videobeelden opgedoken van 'metrosurfers’ die in Wenen vanaf het dak van een rijdende metro in de Donau springen. Een stunt waarmee ze hun leven riskeren.

 • Sep 09 2019

  Passagiers lopen op rails New Yorkse metro om verloren AirPods te zoeken

  De draadloze AirPods van techgigant Apple zijn een handig speeltje voor muziekliefhebbers, maar een doorn in het oog van anderen. Zo ook van het metrobedrijf in New York. De vervoerder slaat alarm om passagiers die de rails opgaan om verloren oordopjes op te pakken.

 • Sep 09 2019

  Nieuw Guinness World Recordsboek puilt uit: van oudste dj tot mega-pingpongbatje

  De grens opzoeken van wat je kan. Dat spreekt mensen aan en verklaart volgens Joris van de Leur waarom het boek Guinness World Records (beter bekend onder de oude naam Guinness Book of Records) na 65 jaar nog steeds tot de verbeelding spreekt. ,,Je blijft je verbazen.’’

 • Sep 09 2019

  Drukte bij UFO-meldpunt België over licht in lucht

  Een onbekend lichtgevend voorwerp aan het firmament boven Gent heeft tot tientallen telefoontjes geleid naar het Belgische UFO-meldpunt.

 • Sep 09 2019

  Vrouw krijgt te horen dat ze geen foto’s meer mag posten ‘omdat ze te lelijk is’

  Een Amerikaanse vrouw die te horen kreeg dat ze ‘te lelijk’ is om foto’s van zichzelf te posten, heeft op meesterlijke wijze teruggeslagen. Melissa Blake gaf de pestkoppen zonder aarzelen antwoord en werd meteen overladen met steunbetuigingen. Haar aantal volgers op Twitter verzesvoudigde in amper twee dagen tijd, tot meer dan 43.000.


  Internet en interactieve TV 336x280
 • Sep 09 2019

  Helaas: opvouwbare telefoon Samsung komt na vertraging niet naar Nederland

  Samsung gaat de Galaxy Fold niet uitbrengen in Nederland. Dat laat de fabrikant weten in antwoord op vragen van Tweakers. De Fold komt wel uit in onder meer Frankrijk en Duitsland, zo zei Samsung vandaag eerder op de dag.

 • Sep 09 2019

  TV-helikopter bij Vuelta zet politie op spoor van wietplantages

  Een Spaanse tv-helikopter, die afgelopen zaterdag de deelnemers aan de 8ste etappe van de Vuelta volgde, heeft onbedoeld de politie op het spoor van twee wietkwekerijen gezet. Terwijl de wielrenners na een rit van ruim 166 kilometer op de meet afstormden, waren op de daken van Igualada de ‘tuintjes’ duidelijk te zien.

 • Sep 09 2019

  Na tien zonen krijgt koppel eindelijk een dochtertje

  Wellicht zijn ze het eerste Britse koppel dat achter elkaar tien(!) zonen heeft gekregen. Maar na zeventien jaar ‘oefenen’ mogen David en Alexis Brett nu eindelijk hun eerste dochter in de armen houden.

 • Sep 09 2019

  Man lost met Google Earth 22 jaar oude verdwijningszaak op

  Na 22 jaar zijn in Florida de resten gevonden van een 40-jarige man die in 1997 spoorloos verdween. Dat meldt de sheriff van Palm Beach. Een oud-inwoner van het stadje Wellington zoomde via Google Earth in op zijn oude buurt en zag een vlek in het meer die verdacht veel op een auto leek en lichtte daarop de politie in. Die trof in het meer daadwerkelijk een gezonken auto aan, met daarin de resten van de verdwenen man.

 • Sep 09 2019

  Amerikaans jongetje (8) overleeft aanval van poema: ‘Ik probeerde met een stok in zijn oog te steken’

  Een 8-jarig jongetje uit Bailey in de Amerikaanse staat Colorado beleefde twee weken geleden de schrik van zijn leven toen hij in zijn tuin plots werd aangevallen door een poema. De jongen is inmiddels aan de beterende hand. ,,Nee, ik had nooit gedacht dat ik met een poema zou vechten”, getuigt hij nu tegen CNN. ,,Maar ik wist wel dat ik er ooit misschien wel eentje zou zien, omdat we nu eenmaal hier wonen.” De poema werd gevonden en geëuthanaseerd.


  Internet en interactieve TV 336x280
 • Sep 09 2019

  Meer dan 2000 foetussen gevonden in huis Amerikaanse abortusarts

  Familieleden van een overleden Amerikaanse abortusarts hebben maar liefst 2246 stoffelijke overschotten van foetussen in zijn huis aangetroffen. De nabestaanden van dokter Ulrich Klopfer deden de lugubere ontdekking toen ze na zijn overlijden zijn huis kwamen leeghalen. De arts was jarenlang verbonden aan een abortuskliniek in het Amerikaanse Indiana, zo meldt AP.

 • Sep 09 2019

  https://www.elmundo.es/economia/2019/09/15/5d7ce24efc6c83097a8b4655.html

 • Sep 09 2019

  https://www.elmundo.es/andalucia/2019/09/08/5d73d6a9fdddff9f9f8b45fe.html