Internet en interactieve TV 336x280
Internet en interactieve TV 336x280
  / /

Specials

 • Jul 07 2019

  88-jarige ‘held van de Craeybeckxtunnel’ liet zich aanrijden om ramptruck te stoppen

  ,,Rik, jij en jij alleen bent de held van de Craeybeckxtunnel’’, zegt de Vlaamse automobilist Luc tegen de 88-jarige Rik Voorhelst. Dinsdag werden Luc en zijn dochter Cato aangereden in de Antwerpse tunnel en meegesleurd door een Slovaakse vrachtwagen. De kwieke Voorhelst wist de trucker te stoppen, die niet in de gaten had dat vader en dochter door hem werden voortgeduwd en met flinke vaart doordenderde. Bij het hachelijke avontuur raakte, mede door Riks heldhaftige optreden, niemand gewond.

 • Jul 07 2019

  Nederlandse pelgrim (83) na twee jaar moe gelopen en op zoek naar lift richting huis

  Hij heeft al ruim 6000 kilometer in de benen, maar bedevaartganger Joop van der Pas uit Oisterwijk vindt het nu wel welletjes. Hij wil zo snel mogelijk naar huis. Probleem is alleen dat de 83-jarige oud-judoka zich in het zuidwesten van Frankrijk bevindt en niemand hem een lift wil geven. Een regionale nieuwssite plaatste vanmorgen een oproep voor hem.


  Internet en interactieve TV 336x280
 • Jul 07 2019

  Schattig en uniek! Beagle-puppy heeft vachtvlek in de vorm van een jong hondje op haar rug

  Hazel, een negen weken oud Beagle-puppy uit het Engelse graafschap Yorkshire, is in een paar dagen via sociale media wereldberoemd geworden omdat het schattige viervoetertje op haar vacht een vlek heeft in de vorm van een jong hondje. ,,Een puppy met een puppy-tatoeage”, noemt haar baasje Shannon Austin (31) het hondje.

 • Jul 07 2019

  Popeye-bodybuilder wil af van met olie gevulde megabiceps

  Kirill Tereshin (22), een Russische bodybuilder met biceps die door synthetische olie-injecties minstens zo groot als een voetbal zijn geworden, is in zijn vaderland een geldinzamelingactie begonnen om het spul weer uit zijn armen te kunnen laten halen. Een noodzakelijke operatie, want als dat niet heel snel gebeurt, bestaat de kans dat de ledematen van deze menselijke ‘Popeye’ verlamd raken en in het ergste geval geamputeerd moeten worden.

 • Jul 07 2019

  Jaloerse echtgenoot zet schaar in liefdesrivaal en maakt penis zoek

  Een jaloerse echtgenoot in de Amerikaanse staat Florida heeft, dreigend met een pistool, de schaar in de penis van zijn vrouws minnaar gezet. Alsof die vernedering niet genoeg was, ging Alex Bonilla er ook nog eens met de plasser vandoor.

 • Jul 07 2019

  Historisch succes: Japanse ruimtesonde verzamelt als eerste monsters van asteroïde

  De Japanse sonde Hayabusa2 is er als eerste ruimtevaartuig in geslaagd bodemmonsters te nemen van een asteroïde. In april wierp de sonde een twee kilo wegende ‘impactor’ af op het oppervlak van ruimtekei Ryugu. Die koperen ‘bom’ veroorzaakte een krater, waarin de Japanners nu geland zijn. Vandaag verzamelde Hayabusa2 monsters die wetenschappers inzicht moeten geven in het ontstaan van ons zonnestelsel, zo'n 4,5 miljard jaar geleden.

 • Jul 07 2019

  Noordelijkste plaats ter wereld breekt warmterecord: 21 graden Celsius

  In Alert, de noordelijkste Canadese legerbasis, is een temperatuur van 21 graden gemeten. Een record, aldus meteorologen. De schaarse bewoners van deze buitenpost hebben nog nooit eerder zo'n hoge temperatuur geregistreerd.


  Internet en interactieve TV 336x280
 • Jul 07 2019

  Amerikaanse ontvangt kaart die in 1993 vanuit Hongkong werd verstuurd

  Een vrouw uit de Amerikaanse staat Illinois heeft deze week een kaartje ontvangen dat maar liefst 26 jaar geleden, in juli 1993 verstuurd is. De kaart is afkomstig uit Hongkong en gericht aan mensen die al lang niet meer in het huis wonen waar de kaart werd bezorgd, maar Kim Draper hoopt de kaart aan de rechtmatige eigenaars te kunnen bezorgen.

 • Jul 07 2019

  Kritiek op stel dat in safaristijl trouwde met daarbij als zebra's beschilderde ezels

  Dierenactivisten zijn woest op een Spaanse koppel dat afgelopen zaterdag tijdens hun huwelijksfeest in safaristijl in de kustplaats Cádiz (Andalusië) twee ezels liet beschilderen met witte verf en zwarte zebrastrepen. Een voorbijganger die de knullig getransformeerde hoefdieren spotte, zette beelden daarvan op Facebook. ,,Een beschamende en infantiele vorm van dierenmishandeling”, luidt zijn felle kritiek.

 • Jul 07 2019

  Enorme cactus door voorruit verrast automobilist in Arizona

  Een automobilist in de Amerikaanse staat Arizona is flink geschrokken toen in de stad Tucson ineens een enorme cactus de voorruit doorboorde.

 • Jul 07 2019

  Tientallen vogels vallen uit de lucht voor ogen van Australische schoolkinderen

  In de Zuid-Australische stad Adelaide zijn gisteren zo’n zestig beschermde vogels uit de lucht gevallen. De dieren werden vermoedelijk vergiftigd en vielen in de buurt van een basisschool voor de ogen van een groep kinderen te pletter.

 • Jul 07 2019

  Amerikaanse liet dode moeder drie jaar in slaapkamer liggen

  Een 47-jarige Amerikaanse vrouw is opgepakt omdat ze haar dode moeder drie jaar heeft laten liggen. Dat meldt de BBC.


  Internet en interactieve TV 336x280
 • Jul 07 2019

  Praatgrage taxichauffeur? Uber snoert ze de mond

  Geen zin in een gesprek met de taxichauffeur? In UberBLACK, de luxe versie van taxiapp Uber, kun je al voor vertrek aan de chauffeur vragen om zijn of haar mond te houden. Quiet Mode, heet die instelling. Klanten kunnen dan werken of een dutje doen terwijl ze naar hun bestemming worden gebracht.

 • Jul 07 2019

  Dode en 29 gewonden: reuzenschommel breekt af in Indiaas pretpark

  Een ongeluk met een kermisattractie in een Indiaas pretpark heeft twee levens geëist. 29 anderen raakten gewond. Ooggetuigen filmden hoe de arm van een slingerattractie afbrak, waarna de inzittenden vanaf zo'n zeven meter hoogte neerstortten.

 • Jul 07 2019

  Immigranten in vrachtwagen met Ferrari's naar Engeland

  Twee illegale immigranten zijn stiekem in een truck van het Ferrari-team geklommen en kwamen zo terecht op het racecircuit in het Engelse Silverstone, waar de Britse Grand Prix zondag wordt gehouden. De illegalen werden ontdekt in de paddock van Ferrari op het circuit toen de vrachtauto er stopte en werd geopend.

 • Jul 07 2019

  Schatrijke Arabier laat voor drinkwater ijsberg van Zuidpool naar emiraat slepen

  Abdulla Alshehi, een zakenman uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), heeft een plan ontwikkeld om een ijsberg vanaf de zuidpool naar het emiraat Fujairah te laten slepen. Het bevroren megablok – 2 kilometer lang, 500 meter breed, 400 meter hoog en nog eens 600 meter onder de zeespiegel – moet het golfstaatje van vers drinkwater voorzien. Eind dit jaar begint een test met een kleine ijsberg die met een schip naar Kaapstad in Zuid-Afrika of anders Perth in Australië zal worden getrokken. Kosten van die proef: een slordige 62 miljoen euro.

 • Jul 07 2019

  Koppel geeft kinderen namen van sterke dranken en krijgt nu bakken kritiek

  Een Brits koppel krijgt de wind van voren nadat bekend werd dat hun twee kinderen de namen van alcoholische dranken dragen: Jackdaniel en Tiamarie. Sarah (35) en Steven (36) Mennell dienden hun critici echter meteen van repliek.


  Internet en interactieve TV 336x280
 • Jul 07 2019

  Kindje op miraculeuze wijze aan dood ontsnapt na val van vijf hoog

  Een jongetje van elf maanden oud uit de Oekraïense stad Lutsk is na een val uit een raam op vijf hoog op miraculeuze wijze aan de dood ontsnapt. De kleine Demyan viel namelijk op een waslijnconstructie op de derde verdieping en bleef daaraan bungelen. Yulia Rogak (21), de geschrokken moeder, alarmeerde toevallige passanten die het kindje uit zijn benarde positie wisten te bevrijden.

 • Jul 07 2019

  Man komt foto van eigen verminkte been tegen op pakje sigaretten

  Een in Frankrijk wonende Albanees is tot zijn schrik een foto van zijn eigen verminkte linkerbeen tegengekomen op een pakje sigaretten. De boodschap die bij de foto stond was dat slagaderen door roken dichtslibben. Dat terwijl de Albanees zijn been niet verloor door het roken, maar door een schietpartij.

 • Jul 07 2019

  Als seksslaaf verklede ‘idioot’ jaagt Britse vrouwen grommend de stuipen op het lijf

  ,,Elke keer als ik mijn ogen sluit, zie ik dat gezicht’’, zegt een Britse jonge vrouw geschrokken, nadat zij in het landelijke plaatsje Claverham is belaagd door een gemaskerde grappenmaker. De als seksslaaf uitgedoste man bespringt zijn slachtoffers ‘s avonds laat en jaagt hen met gegrom de stuipen op het lijf.

 • Jul 07 2019

  Blote Australiër zorgt voor gejuich met stunt in volle trein

  Een naakte Australiër heeft in een volle stadstrein in Melbourne voor grote hilariteit gezorgd. Aangemoedigd door medereizigers rent de man in adamskostuum door het treinstel en gebruikt hij het middenpad als glijbaan. Hoewel de streaker met de blote actie een fikse boete riskeert, krijgt hij met zijn filmpje op Facebook de lachers op zijn hand.

 • Jul 07 2019

  Het dak op! Moeder rijdt rond met dochters in opblaasbadje

  ‘Jullie kunnen het dak op’, lijkt een 49-jarige Amerikaanse te hebben gedacht, toen ze een zwembadje voor haar twee dochters vervoerde. Om te voorkomen dat het opblaasding onder het rijden van het dak zou waaien, zette de vrouw haar oogappeltjes erin. Verrassend genoeg mag dat niet, zo bleek toen agenten haar aanhielden.


  Internet en interactieve TV 336x280
 • Jul 07 2019

  Medewerker bloemenveiling (28) sluisde in negen maanden 4,3 miljoen euro naar eigen rekening

  Een 28-jarige Hagenaar die in Naaldwijk werkte bij de bloemenveiling Royal FloraHolland heeft in negen maanden liefst 4,3 miljoen euro verduisterd. De sjoemelaar werkte op de financiële afdeling en wist het miljoenenbedrag doodleuk naar zijn eigen rekening te sluizen.

 • Jul 07 2019

  Medewerker bloemenveiling drukt 4,3 miljoen euro achterover in negen maanden

  Een medewerker van de Aalsmeerse bloemenveiling Royal FloraHolland heeft in een periode van negen maanden liefst 4,3 miljoen euro verduisterd. De sjoemelaar werkte op de financiële afdeling in Naaldwijk. Hij had ‘specialistische kennis van het financiële systeem’ en maakte ‘misbruik’ van de handelingsruimte die bij zijn functie hoorde.

 • Jul 07 2019

  Monsterkwal gespot voor zuidkust van Engeland

  Twee Britse duikers hebben voor de zuidkust van Engeland, ter hoogte van Falmouth, een reusachtig exemplaar van een bloemkoolkwal gespot. Volwassen exemplaren van het ongevaarlijke zeedier, ook wel zeepaddenstoel genoemd, hebben meestal een doorsnede van hooguit 50 centimeter. Het ‘monster’ dat op 30 meter uit de kust werd gespot, was echter anderhalve meter.

 • Jul 07 2019

  Anni ontdekt dat andere vrouw haar kind op de wereld zette: ‘hel doorstaan’

  Van een pijnlijke blunder gesproken: een koppel uit Glendale, Los Angeles, is erachter gekomen dat een andere moeder hun kind op de wereld gezet heeft. De IVF-kliniek had de embryo’s per ongeluk verwisseld. ,,Ik snap niet hoe dit heeft kunnen gebeuren”, aldus de vrouw.

 • Jul 07 2019

  https://www.elmundo.es/economia/empresas/2019/07/16/5d2ccfdefc6c8302028b464b.html


Internet en interactieve TV 336x280
 • Jul 07 2019

  https://www.elmundo.es/economia/2019/07/12/5d27858921efa02b348b4603.html

 • Jul 07 2019

  https://www.elmundo.es/economia/empresas/2019/07/14/5d28b55221efa0ec608b46b0.html